0.8 C
Skopje
17.1.2022 - 16:58

Ознака: Ангелина Вељановска

И милениците ќе чекаат Нова година во хотел

Секој сопственик ќе може на 31 декември во договореното време да го однесе својот миленик и да си го земе следниот ден, на 1...