5.8 C
Skopje
18.1.2022 - 18:25

Ознака: Ангела

Дали беше Ангела – ангел

Колумната ја пишувам додека резултатите од парламентарните избори во Германија сè уште не се познати, но она што со сигурност се знае е дека...