Ознака: Ангела Спасовска

Ангела Спасовска прогласена за кралица на Медитеранот

Девојки од модното студио „Црнокрак“ неодамна учествуваа на два интернационални избори за убавина. Едниот се одржа во Анталија, Турција, каде што се избираше кралица...