-9.2 C
Skopje
26.1.2022 - 6:29

Ознака: Ана Јовковска

Промоција на „Сакам, значи постојам“ на Ана Јовковска

Издавачкиот центар „Три“ денеска, во 19 часот, ќе ја промовира новата книга „Сакам, значи постојам“ на новинарката и активистка Ана Јовковска. Промоцијата ќе се...

Промоција на „Ехо на слободата“ во Битола

Промоција на новата книга „Ехо на слободата“, на авторката и новинарка Ана Јовковска, ќе се одржи вечерва, во 20 часот, во Битола, во локалот...

Промоција на „Ехо на слободата“ на Ана Јовковска

Промоција на новата, втора книга на Ана Јовковска, „Ехо на слободата“ ќе се одржи вечерва во 20 часот во клуб-ресторанот МКЦ. Книгата е издание...

Промоција на книгата „Ехо на слободата“ на Ана Јовковска

Втората книга на Ана Јовковска „Ехо на слободата“ ќе биде промовирана утре, 12 април, во 20 часот во клуб-ресторанот на МКЦ. Илустрацијата на корицата ја...

Ана Јовковска: Човек без љубов би бил празен и зол

За стравовите, очекувањата и причините да се љуби, од друг агол со новинарката и авторка Ана Јовковска, непосредно пред промоцијата на нејзината втора книга...