16.1 C
Skopje
21.8.2019 - 5:41

Ознака: Ана Марија Рампоска

Тамбурата – најдобра другарка на Ана Марија Рампоска

Ана Марија Рампоска има 12 години, а од својата шеста година го посетува основното музичко училиште „Ордан Михајлоски-Оцка“ во Прилеп, каде што во класата...