Ознака: „Ана Каренина“

„Ана Каренина“ на сцената на НОБ

Балетот во два чина „Ана Каренина“, со музика од Петар Илич Чајковски, ќе се одигра на сцената на Националната опера и балет на 19...

Изведба на балетската претстава „Ана Каренина“

Поради голем интерес на публиката, балетската претстава во два чина „Ана Каренина“, со одбрана музика од рускиот великан Петар Илич Чајковски повторно, на сцената...

Балетот „Ана Каренина“ со нова изведба в петок

Балетската претстава во два чина „Ана Каренина“ со одбрана музика од рускиот великан Петар Илич Чајковски повторно ќе биде изведена на сцената на Националната...

Изведба на балетската претстава „Ана Каренина“

Во рамките на годинешното 40. „Скопско лето“, балетската претстава во два чина „Ана Каренина“ со одбрана музика од рускиот великан Петар Илич Чајковски, на...

Балетот „Ана Каренина“ во рамки на Скопско лето

Во рамки на овогодинешното 40-то Скопско лето, на сцената на Националната опера и балет ќе биде изведена балетската претстава во два чина „Ана Каренина“...

„Ана Каренина“ следната недела на сцената на МОБ

На барање на публиката, балетската претстава во два чина „Ана Каренина“ со одбрана музика од рускиот великан Петар Илич Чајковски, добитник на „Златна Бубамара“...

Балетот „Ана Каренина“ на сцената на МОБ

Балетот во два чина „Ана Каренина“ со одбрана музика од рускиот великан Петар Илич Чајковски ќе се одигра на сцената на МОБ, на 22...

Балетот „Ана Каренина“ во МОБ

Балетот во два чина „Ана Каренина“ со одбрана музика од рускиот великан Петар Илич Чајковски ќе се одржи на сцената на Македонската опера и...

Балетската претстава „Ана Каренина“ во МОБ

Балетот во два чина „Ана Каренина“ со одбрана музика од рускиот великан Петар Илич Чајковски ќе се изведува на сцената на Македонската опера и...

Вечерва премиера на балетот „Ана Каренина“

Вечерва, од 20 часот, на сцената на Македонската опера и балет премиерно ќе биде изведена балетската претстава „Ана Каренина“, на музика на Петар Илич...