16 C
Skopje
19.10.2020 - 18:17

Ознака: анализира

Се анализира цената на зелениот картон

Министерството за финансии, заедно со Агенцијата за супервизија на осигурувањето и осигурителната индустрија АСО), сѐ уште прават анализи за корекција на цената на зелениот...