16 C
Skopje
22.10.2020 - 14:31

Ознака: Аминта Трети

Не знаат точно на која улица живеат

Идејата за промена на имињата на улиците предизвика жестока дискусија помеѓу граѓаните. Искуството на оние што и сега живеат на улици со променето име...