Ознака: американски факултет

Русија нареди депортирање на вработени во американски универзитет

Судот во Русија нареди депортирање на пет лица, вработени на Универзитетот во Бафало во САД, поради прекршување на условите за издавање визи. Судот во Рјазањ,...