2.8 C
Skopje
7.12.2021 - 15:39

Ознака: Американска амбасада во Скопје

САД почнуваат да го користат новото име Република Северна Македонија

Владата на Соединетите Американски Држави добила официјално известување за промената на името на државата во Република Северна Македонија, информираат од Амбасадата на САД во...