Ознака: американска агенција за борба со наркотици

БЈБ сака да ја продлабочи соработката со американската Агенција за борба...

Во Бирото за jавна безбедност (БЈБ) при Министерството за внатрешни работи денеска е остварена работна средба помеѓу директорот на БЈБ, Сашо Тасевски, и претставници...