24.4 C
Skopje
13.5.2021 - 21:25

Ознака: Алфонсо Куарон

Неамерикански филм никогаш не добил „оскар“ за најдобро остварување

Досега ниту еден филм од странско говорно подрачје не освоил „оскар“ за најдобар филм. Во овој век, само два филма биле номинирани за најдобар...