24.8 C
Skopje
19.6.2021 - 12:49

Ознака: Алкалоид

„Чукни во дрво“ – „Алкалоид“ со хуманитарен видеоспот по повод 85-от...

Една од најпопуларните и најоптимистички македонски песни, антологиската „Чукни во дрво“, под покровителство на „Алкалоид“ доби нова верзија. Изведувана и преработувана повеќе од три децении,...

„Чукни во дрво“: Алкалоид со хуманитарен видеоспот по повод 85-тиот јубилеј

Една од најпопуларните и најоптимистични македонски песни, антологиската „Чукни во дрво“, под покровителство на „Алкалоид“ доби нова верзија. Изведувана и преработувана повеќе од три...

„Алкалоид“ пушти во употреба нова инвестиција за сопствено производство на влажни...

„Бекутан“ е водечки бренд за детска козметика на македонскиот пазар, познат и признаен и на пазарите во регионот, со традиција од 43 години, присутен...

„Алкалоид“ регистрира ново друштво во Велика Британија

„Алкалоид АД Скопје“ регистрира ново друштво во Велика Британија, со назив „ALKALOID UK LIMITED“. Друштвото е во 100 отсто сопственост на „Алкалоид АД Скопје“. -...

„Алкалоид“ исплати новогодишен надомест од 25.000 денари за своите вработени и...

Производите на „Алкалоид“ се дел од секојдневието на милиони луѓе во земјите каде што компанијата има воспоставено свои деловни операции. Секој производ што го...

„Алкалоид“ исплати новогодишен надомест за вработените и донираше 1,2 милиони евра...

Производите на „Алкалоид“ се дел од секојдневието на милиони луѓе во земјите каде што компанијата има воспоставено свои деловни операции. Секој производ што го...

„Алкалоид“ со инвестиции од над 1,1 милијарди денари и со 175...

Приходи од продажби Според единечниот биланс на успех, во периодот јануари-септември 2020 година, продажбите достигнуваат 6.900.199.436 денари, што е за 9% повеќе во споредба со...

Американската амбасадорка Кејт Брнз во работна посета на „Алкалоид“

Амбасадорката Брнз особено се интересираше за предизвиците со кои се соочува компанијата при регрутацијата на нови кадри, нивната обученост, способности и вештини што е...

„Алкалоид“ упати донација за студентските и училишните домови во Скопје

И покрај сите предизвици кои ги постави почетокот на новата учебна година, 1 октомври го означува стартот на едно ново поглавје во македонското образование....

„Алкалоид“ и фондацијата „Трајче Мукаетов“ донираа 170.000 евра за ЈЗУ...

Во текот на 2019 и 2020 година „Алкалоид АД Скопје“ реализира донација во Општата болница со проширена дејност - Кавадарци, во вкупен износ од...