Ознака: Али Хамнеи

Иранскиот врховен водач помилува илјадници затвореници

Иранскиот врховен водач, ајатолахот Али Хамнеи помилува илјадници затвореници, вклучувајќи 32 активисти и други обвинети за загрозување на „безбедноста“. Веб-страницата за правда „Мизанонлајн“ објави дека...