Ознака: Алексо Димов-Аце

Пеејќи македонски староградски песни се чувствувам свој на своето

Во студиото на Алексо Димов-Аце Драго ми е што ѝ го враќам сјајот на нашата автентична староградска македонска песна. Во план е и издавање цеде...