3.6 C
Skopje
10.12.2019 - 7:43

Ознака: Александра Балабановска Ролин

Отворен град што живее без предрасуди

Александра Балабановска Ролин нѐ води низ Тел Авив Марија Таушанска, наша известувачка од Тел Авив Тел Авив е познат по гостопримството на жителите, големиот број вегани,...