13 C
Skopje
14.11.2018 - 17:17

Ознака: Александар Чепурин

Александар Чепурин: Косово да се врати на Србија

Амбасадорот на Русија во Србија Александар Чепурин, изјави дека Косово е српска земја, лулка на Србија и нејзиното свето место и дека треба да...