Ознака: Александар Станкоски

„Вудсток“ утопија

Александар Станкоски По половина век, „големиот собир“ на поклониците на рокенрол-култот добива глобална историска магнитуда. „Вудсток“ нема само уметничко и идеолошко значење, тој е повеќеслоен...