16.1 C
Skopje
19.9.2019 - 0:28

Ознака: Александар Кржаловски

Изборните резултати низ призмата на аналитичарите

Првиот круг од претседателската трка во државата и добиените резултати од гласањето разбирливо се во фокус на домашната и на странската јавноста. Во тој...