16.8 C
Skopje
22.6.2021 - 7:06

Ознака: александар гинзбург

Гинзбург тврди дека вакцината „спутник“ е ефикасна и за животните

Вакцината „спутник“ исто така може добро да ги заштити животните од коронавирусот, изјави директорот на Државниот истражувачки центар за епидемиологија и микробиологија „Гамалеја“, Александар...

„Спутник в“ без несакани ефекти кај 85 отсто од волонтерите

Според водечкиот руски виролог Александар Гинзбург Александар Гинзбург, директор на Рускиот научен истражувачки институт за епидемиологија и микробиологија „Гамалеја“, изјави дека 85 отсто од волонтерите...

„Спутник 5“ на луѓето им даде избор да се заштитат или...

ИНТЕРВЈУ НА СИ-ЕН-ЕН СО ВОДЕЧКИОТ РУСКИ ВИРОЛОГ АЛЕКСАНДАР ГИНЗБУРГ Русија ја разви вакцината против ковид-19 за да им даде надеж на луѓето, а не поради...