4.5 C
Skopje
25.2.2020 - 11:20

Ознака: алберт втори

ДНК-тестот изнуди признание од Алберт Втори

Поранешниот крал на Белгија, Алберт Втори призна дека е биолошки татко на 51-годишната Делфине Бел, откако беше присилен да даде примерок за ДНК анализа,...

Алберт Втори потклекна на притисокот од судот

Поранешниот белгиски крал, Алберт Втори, по повеќемесечното противење, синоќа достави примерок за ДНК анализа, за да се докаже дали е биолошки татко на Делфин...

Алберт Втори се согласи на ДНК-анализа, но ќе се бори да...

По неколкумесечното противење, поранешниот белгиски крал Алберт Втори се согласи да даде свој примерок за ДНК-анализа, со што ќе се докаже дали е биолошки...

Одбивањето да направи ДНК-тест скапо ќе го чини поранешниот белгиски крал

Поранешниот крал на Белгија, Алберт Втори (84), ќе биде парично казнет во висина од 5.000 евра на ден се додека не прифати да подлежи...