Ознака: Алајдин Демири

Почина Алајдин Демири, поранешен градоначалник на Тетово

Поранешниот градоначалник на Тетово, Алајдин Демири почина вчера на 65 годишна возраст по кратко боледување. Беше градоначаник на Тетово во периодот од 1997 до...