Ознака: акција за чистење

АД ЕСМ чистеше на плоштадот, езерото Козјак, градската болница

Вработените на АД ЕСМ од дирекцијата и од подружниците во Скопје, Битола, Тетово, Гостивар, Струга и Кавадарци се вклучија во државната акција за чистење...

Заев: Акцијата нека ни биде поттик за да ја подигнеме нашата...

Денешната акција за чистење во која учество ќе земат вработените од државните институции, нека ни биде поттик за да ја подигнеме нашата еко свест...

Голема акција на чистење и уредување на градот

Расчистување на дивите депонии, метење и миење на сите градски и општински улици, кастрење гранки и косење трева, пополнување ударни дупки и засилени инспекциски...

Aкција за чистење на реките во Демир Хисар

Првата голема акција за чистење на реките во Демир Хисар ќе се реализира во сабота (29 јуни) во 10 часот. Зборното место е пред...