6.8 C
Skopje
28.11.2021 - 4:35

Ознака: „Акустик електроникс“

„Акустик електроникс“ – оригинален музички перформанс

Фестивалот за современа музика „Модоарс“ најавува ексклузивен уметнички настан со наслов „Акустик електроникс“, кој ќе се одржи вечерва во 22 часот во клубот „Станица...