-1 C
Skopje
17.2.2019 - 9:39

Ознака: АКТО-фестивал

По 13-ти пат се организира АКТО-фестивал

Тринаесетти пат ќе се одржи Фестивалот за современи уметности АКТО од 23 до 25 август во Битола, во организација на Факултетот за работи што...