24 C
Skopje
15.10.2019 - 18:37

Ознака: активности

Град Скопје ги најави активностите за вториот ден од ЕНМ

Пешачката тура низ Скопската зоолошка градина за основците, забавно-рекреативната манифестација „Движи се за здравје“ и трибината за чекорите што ги презема Град Скопје, се...

На 1 и 2 септември забава „По часови“

На 1 и 2 септември во спортската сала „Форца“, со времетраење од 10 до 19 часот, ќе се одржи саем за воннаставни програми и...

A каде беше ти?

Зошто морам да им се извинам на моите родители? Затоа што им ги остававме нашите деца во текот на летото, не размислувајќи колкава одговорност...

Планот 18 е во почетна фаза и се однесува на активности...

Планот 18 е во почетна фаза и се однесува на активности што треба да се преземат до крајот на 2018 година врз основа на...