23.8 C
Skopje
30.7.2021 - 2:13

Ознака: активирање

Американската армија повторно го активира Петтиот корпус

Американската армија повторно активираше ново седиште на корпусот, наречен „Петти корпус“, во кој се вклучени 635 војници стационирани во Форт Нокс, Кентаки и други...

Балканот се тресе, стабилна ли е Македонија

Експертите со кои се консултиравме во сублимиран заклучок велат дека нашите граѓани не треба да стравуваат дека земјотреси со ваква сила, како во Албанија...

Храна за активирање на мозокот

Мозокот е еден од најважните органи во човековото тело. Тој е контролниот центар на целокупниот организам и тело. Задолжен е да го одржува чукањето...