24.4 C
Skopje
13.5.2021 - 20:33

Ознака: активиран вулкан

Венчавка под активираниот вулкан на Филипините

Филипинска двојка не дозволи природна непогода да ѝ расипе венчавката и судбоносното „да“ одлучи да го изговори додека зад неа вулканот Таал исфрлаше чад...