Ознака: Активен период

Активен период за Женскиот младински хор при МКЦ

По покана од Српскиот хорски сојуз, Женскиот младински хор при МКЦ, под раководство на маестро Сашо Татарчевски, беше гостин на вториот младински хорски фестивал...