Ознака: Актери

Познати актери во новата зомби-комедија на Џим Џармуш

Славниот режисер Џим Џармуш во моментот работи на филмот „Тато нема да умре“, комичен зомби-хорор. Она што го прави единствен овој филм е спектакуларната...

Актерите убедливо поплатени од актерките

Заедно првите 10 актери заработиле 748,5 милиони долари, додека збирот на жените е 186 милиони долари, дури една четвртина од сумата на актерите Актерка Скарлет Јохансон...

Актери го чистеа Клиничкиот центар „Мајка Тереза“

Група актери денеска спроведоа акција за чистење на дворот на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ во Скопје со цел подигнување на свеста на граѓаните и...