7.2 C
Skopje
22.11.2019 - 9:51

Ознака: академски интегритет

Академскиот интегритет ќе биде заштитен со закон

ЦРНА ГОРА Владата на Црна Гора го прифати текстот на Законот за академски интегритет, кој ќе ја регулира проблематиката со плагијатите при пишување и одбрана...