15 C
Skopje
18.2.2019 - 16:22

Ознака: академска сфера

Мачка во вреќа

Македонската академска сфера отсекогаш создавала клима за кетмани, за молчаливи, салонски, а неретко и за професори сончогледи. Во пресудни мигови, оваа лепеза станува највидлива....