18.8 C
Skopje
18.6.2021 - 1:40

Ознака: Академик проф. д-р Ѓорѓи Филиповски

Македонија има специфични почви какви што нема во Европа

АКАДЕМИК ПРОФ. Д-Р ЃОРЃИФИЛИПОВСКИ (100), ПЕДОЛОГ, ЕДЕН ОД ОСНОВАЧИТЕ НА МАНУ, УКИМ И НА ФЗНХ Како научник од областа на педологијата, наука за почвите, денес...