31.2 C
Skopje
17.9.2019 - 15:10

Ознака: „Азот 2018 МТБ-предизвик“

Петти пат велосипедски предизвик под Солунска Глава

Главната цел на „Азот 2018 МТБ-предизвик“ е да го стимулира развојот на туризмот врз основа на природното и културното наследство Фестивалот на отворено „Азот 2019...