21.8 C
Skopje
6.6.2020 - 15:40

Ознака: ад-хок решенија

Самрак на глобалниот поредок

Неодамнешниот самит на Г7 може да биде показател на иднината на светскиот поредок. Средбата во Франција сигнализираше поширока промена во меѓународната политика, која наместо...