29.6 C
Skopje
22.7.2019 - 19:08

Ознака: адолесценти

И основците посетуваат психолози

Кај адолесцентите малку е поспецифична состојбата бидејќи тие се сами по себе во конфликтни години, кога отфрлаат авторитети, не слушаат родители, имаат потреба да...

Болки во долниот дел на грбот

Движејќи се низ градските улици неретко ќе забележиме луѓе што одат кривејќи, држејќи се за половината, укочени, со израз на непријатност или гримаси на...