Ознака: „Администрацијата чисти со Не биди ѓубре“

Собраниската служба се вклучи во акцијата на „Не биди ѓубре“

Вработените во Собранието денеска масовно се вклучија во акцијата на чистење на  граѓанскотото здружение „Не биди ѓубре“. Тие го чистеа просторот околу собраниската зграда, како...