6.8 C
Skopje
20.10.2021 - 11:30

Ознака: Ади Имери

Саше Љолес го опеа „Градот“

Саше Љолес неодамна го промовира својот проект „Љолес“, кој е негов авторски проект, како и песната насловена „Градот“. Автор на музиката и на текстот е...