12.8 C
Skopje
26.9.2021 - 0:21

Ознака: адаптирана

Комисии за политичко адаптирана историја

Македонската историска наука е ставена во „волтеровска“ позиција, во која треба да ги докаже туѓите гледишта на сопственото минато, благодарение на два политички билатерални...