Ознака: „АдаН во градот на огнот“

Нада Прља со „АдаН во градот на огнот“ во МСУ

Вечерва, со почеток во 20 часот, во Музејот на современата уметност - Скопје, ќе биде отворена изложба на Нада Прља со наслов „АдаН во...