7.2 C
Skopje
22.11.2019 - 9:52

Ознака: агросектор

Се бараат насоки за создавање конкурентен агросектор

На Македонија, меѓу другото, ѝ недостигаат економски одржливи рурални заедници што ќе придонесат кон развојот на земјоделството Во земјата има неконзистентна земјоделска политика, а субвенциите...