28.2 C
Skopje
25.6.2019 - 14:33

Ознака: Аган Сулимани

Аган Сулимани – фудбалска надеж на Куманово

Аган Сулимани (12) првпат почнал да игра фудбал кога имал девет години и со својот голем фудбалски талент. За нецели четири години успеа да...