Ознака: Авторски концерт

Авторски концерт на Дамјан Темков и Филип Иванов

Авторски концерт на Дамјан Темков и Филип Иванов, вечерва, во 20 часот, ќе се одржи во Музејот на градот Скопје. На концертот ќе настапат...