19.8 C
Skopje
28.9.2021 - 2:38

Ознака: автократи

Зошто Западот сака автократи?

Одговорот е едноставен: Западот сака автократи (иако понекогаш го затнува носот за да ја избегне смрдеата) затоа што тие се негови најдобри сојузници и...