Ознака: автобуски превоз

Од утре пак не важи бесплатниот автобуски превоз за пензионери

Од утре, вторник, 2 јуни, повторно нема да важи бесплатното користење на јавниот превоз за возрасни лица, односно за жени со навршени и над...