10 C
Skopje
19.10.2020 - 22:56

Ознака: автобуски постојки

Општина Кисела Вода изврши дезинфекција на сите автобуски постојки

Во насока на зачувување на здравјето на граѓаните од вирусот Ковид-19, Општина Кисела Вода на својата територија вчера изврши дезинфекција на сите автобуски постојки. Во периодот...

Шареноликост кај автобуските постојки

Сѐ уште има автобуски станици на кои има само од старите стреи, популарно наречени печурки, или пак воопшто нема, па граѓаните чекаат автобус под...

Чекање автобус на дожд, снег или на сонце

На автобуската постојка на улицата Втора македонска бригада, пред црквата „Свети Никола“, налето единствен спас за сите што чекаат автобус се широките крошни на...

Кој не ги исчисти пешачките зони?

Неколку дена по последните врнежи од снег, останаа неисчистени многу тротоари, пешачки патеки, автобуски постојки и други пешачки површини. Многумина од надлежните не се...