15 C
Skopje
23.9.2018 - 8:59

Ознака: автобуски линии

Поради диви превозници се укинуваат редовни автобуски линии

Бројот на патниците кај регистрираните автобуски превозници е драстично намален поради „дивите превозници“, така што тие се принудени да ги редуцираат или укинуваат автобуските...