-4.2 C
Skopje
19.1.2022 - 23:10

Ознака: АВРСМ

Хигиеничари, програмери и возачи на камиони меѓу најогласуваните позиции во услови...

Од почетокот на пандемијата пред скоро една година до сега, отпуштени биле 18.174 граѓани. Ова го покажуваат податоците на Агенцијата за вработување, чиј директор Абдуш...