27.3 C
Skopje
15.9.2019 - 18:41

Ознака: авиолинии

Четири нови авиолинии од аеродромите во Скопје и Охрид

ТАВ Македонија го одбележа отворањето на две нови дестинации на „Виз Ер“ од Меѓународниот Аеродром Скопје – Турку и Ларнака и поставувањето на петиот...

Нови авиолинии од Скопје до Баден-Баден и Бремен

Со првиот лет на авиокомпанијата „Виз ер“ од меѓународниот аеродром „Скопје“ до германски Баден-Баден денеска официјално беше одбележано воведувањето на две нови дестинации од...

Осум нови авиолинии, по четири од Скопје и од Охрид

Осум нови дестинации преку авиокомпанијата „Визер“ ќе им бидат достапни на македонските граѓани од скопскиот и охридскиот аеродром. Отворањето на новите авиолинии е овозможено...