Ознака: „Авалон“

Популарниот Том Одел во февруари во Скопје

Од продукцијата „Авалон“ го најавија првото светско име што во февруари ќе гостува во Скопје. Станува збор за младиот британски кантавтор Том Одел, кој...

Концертот на Цукеро во СЦ „Билјанини извори“

Поради лошите временски услови, во договор со менаџментот на италијанската музичка ѕвезда Цукеро, организаторот на концертот, продукцијата „Авалон“ одлучи денешниот концерт да го префрли...

Над 300 светски концерти само во последниве осум години

По повод одбележувањето 25 успешни години на „Авалон“, првиот човек на продукцијата, Бобан Милошески, вели дека многу се работело во изминатите 25 години, понекогаш...